Ennyire egyszerűen vásárolhatunk koncertjegyet a Google keresője segítségével

0 689

A Google folyamatosan fejleszti a keresőszolgáltatását a jobb eredmények és találatok elérése érdekében. Ha most egy együttesre vagy egy koncerthelyszínre keresünk a Google keresőjében, akkor nagy valószínűséggel azért tesszük, mert kíváncsiak vagyunk az előadó legközelebbi fellépéseire, ezáltal jegyet is szeretnénk vásárolni. Persze az is lehet, hogy csupán a biográfiára vagyunk kíváncsiak, de a statisztikák azt mutatják, hogy egyre többen használják a Google keresőjét jegyvásárlási szándékból.

A Google ennek érdekében tett néhány lépést és immár ha rákeresünk arra, hogy a kedvenc együttesünk merre turnézik a közeljövőben, akkor a találati listában már rögtön láthatjuk a legközelebbi fellépéseinek az időpontját, a helyszínét, illetve adott esetben egy rögtön kattintható jegyvásárlási linket is. A legújabb fejlesztést folyamatosan teszik elérhetővé az egyes régiókban az elkövetkezendő időben, így hamarosan már felbukkanhat majd a kereséseknél.

Google tickets

Az újítás természetesen nemcsak az előadók nevének a beírása esetén működik, hanem a koncerthelyszíneknél is. Tehát, ha beírunk egy helyszínt, aminek a végére odabiggyesztjük a “schedule” szót, akkor rögtön láthatjuk a helyszínen megrendezésre kerülő közelgő eseményeket, fellépéseket.

Forrás: 9To5Google

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá