Ilyen újdonságokkal kecsegtet a Galaxy S6 Edge

0 2,951

Egyre több érdekesség szivárog ki a Galaxy S6 mellett egy olyan készülékről, mely ugyanúgy a széria tagja lenne, viszont egy ívelt kijelzővel is rendelkezne, akárcsak a Galaxy Note Edge esetén. A napokban a Galaxy S6 után a Galaxy S6 Edge User Agent Profilja, azaz a készülék részletes adatait tartalmazó dokumentum is napvilágra került egyenesen a Samsung weboldaláról, melyből számos érdekes adatra derült fény.

A SM-G925A típusjelzésű modell várhatóan a későbbiekben Galaxy S6 Edge néven debütálhat majd. A készülék hardvereit illetően szinte ugyanolyan alkatrészeket kaphat majd, mind a Galaxy S6. A készülék motorháztetője alatt egy 64 bites Snadpragon 810-es vagy az Exynos 7420 chip kaphat helyet. A Snapdragon üdvöskéjével azonban problémák adódtak az utóbbi időben, így az Exynos chipes verzióból jelentősen több darab várható. A Galaxy S6 Edge előlapján várhatóan egy Quad HD (2K), azaz 1440 x 2560 pixeles felbontású Super AMOLED panelt kaphat helyet, melyhez egy oldalsó, hajlított kijelző is társul majd.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy ez a variáns vajon mennyire lesz elérhető, hiszen ha visszagondolunk a Galaxy Note Edge esetére, akkor ott megfigyelhettük, hogy a dél-koreai cég csupán szép lassan, fokozatosan és kizárólag limitált számban szállította a készüléket, így az sincs kizárva, hogy a Galaxy S6 Edge-nél is hasonló helyzet várható. Mindenesetre mi kíváncsian várjuk a további fejleményeket és reméljük, hogy márciusban hivatalosan is lehullhat a lepel a MWC konferencián a legújabb készülékekről.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá