Vadonatúj Tizen-alapú fényképezőkel támad a Samsung

0 32,534

Egy európai online viszonteladó oldalán bukkant fel a minap egy érdekes adat, mely egy közelgő tükör nélküli Samsung fényképezőről rántja le a leplet. Az NX500-as modellszámú fotóapparátus az NX-széria családját bővíti majd és várhatóan a cég saját fejlesztésű Tizen operációs rendszere futhat majd rajta. Az információk alapján az is kiderült, hogy a fényképező várhatóan már a következő hónapban megérkezhet a boltok polcaira nagyjából 750 eurós, illetve 1000 eurós áron. Az előbbi a gyári csomagolású verzió árát, míg utóbbi a két objektívvel felszerelt verziót takarja.

Magáról az NX500-ról is néhány információt megtudhattuk, mint például, hogy a készülék egy 28 megapixeles szenzorral érkezik, egy masszív 205 AF (AutoFocus) ponttal. A fényképező videórögzítés terén is számos extrákkal kecsegtet, mint például a QHD (2,5K) felbontású videófelvétel, vagy az UHD (4K) Time-Lapse funkció. Az NX500 egy felhajtható Super AMOLED kijelzővel érkezik, mellyel a videósok számára is kedvező lehet majd. A készülék Bluetooth, WiFi és GPS vevőegységgel is fel lesz vértezve.

NX500

Az NX500 mellett egy kisebb, kedvezőbb árfekvésű modell is bemutatkozott. Az NX3300-as fotóapparátus szintén egy tükör nélküli cserélhető objektíves gépet takar, mely várhatóan január 30-án debütálhat. Az NX3300-as fényképező várhatóan 499 eurós áron kerül majd forgalomba, viszont arról egyelőre nincsenek információk, hogy mely régiók kaphatják meg az üdvöskéket első körben.

NX3300

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá