Így lehet vezeték nélkül tölteni a Galaxy Note 4-et

0 9,053

A Galaxy Note 4 a legtöbb telefonhoz hasonlóan sem képes vezeték nélküli töltésre, azonban ez még nem jelenti azt, hogy nem is lehet megoldani. Az AndroidAuthority csapata fogta magát és összeszedte az összes olyan kiegészítőt, amivel lehetőségünk van akár vezeték nélküli töltésre, így ezt most megosztanánk az olvasóinkkal.

S Charger tok

Az S Charger nevezető tok egy olyan különleges kiegészítő, mely egyébként a Samsung hivatalos vezeték nélküli töltést lehetővé tévő tokja. Ez nem más mint egy ugyanolyan hátlap, mint a Galaxy Note 4 gyári hátlapja, azzal a különbséggel, hogy egy kicsit vastagabb, illetve pár érintkező is található rajta, ami közvetlenül az akkumulátorhoz csatlakozik, ezáltal elérhetővé téve a vezeték nélküli töltést.

A kiegészítő külsőre teljesen megegyezik a gyári Note 4 hátlappal, csupán minimálisan vastagabb, így igazából észrevétlenül simul egybe a csúcskészülékkel. Ez persze előnyként is tekinthető, hiszen ezáltal az optika is jobban védve van. Ezzel a tokkal persze a töltési idő is kicsit több lesz, viszont ha amúgy is éjszaka szoktuk tölteni a készülékünket, akkor ez a választás sokak számára szimpatikus lehet. A vezeték nélküli töltés pedig az S Charging Pad-re helyezve kezdhető meg.

S View tok vezeték nélküli töltéshez

Ez igazából ugyanolyan tok, mint az eredeti, azzal a különbséggel, hogy immár lehetőségünk van a vezeték nélküli töltésre is vele. A tokkal elég az S Charging Pad-re helyeznünk a Galaxy Note 4-es készülékünket, és már tölt is! Nem kell többé kábelekkel, konnektorokkal és a hagyományos töltés egyéb nyűgjeivel bajlódnod. Az S View tok pedig úgy lett kialakítva, hogy a kijelző egy apró részen elérhető, így a felhasználók rápillanthatnak a legfontosabb információkra anélkül, hogy fel kéne emelniük a kihajtható tok előlapját.

Qi-infinity vevő vezeték nélküli töltéshez

Ha vezeték nélküli töltés után keresgélünk szeretett Samsung készülékünkhöz, akkor ez a megoldás lehet a legjobb választás. A Qi-infinity nem más, mint egy vevőegység, ami kompatibilis az S Charging Pad-del. Az apró kiegészítőt a készülékünk akkumulátorára kell helyeznünk, majd visszahelyezve a hátlapot már készen is vagyunk és tölthetjük a készülékünket akár vezeték nélkül is.

Qi-infinity

Ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen így nem kell különböző kiegészítőket a mobiltelefonunkra ruháznunk, amitől vastagabb lenne. A dolog hátránya annyi lehet, hogy ez a megoldás a korábbi két lehetőségnél még lassan töltést eredményez, így a töltési idő is sokkal több lesz, mint a korábbi két kiegészítővel.

Forrás: AndroidAuthority

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá