Ennyire zseniális képszerkesztővel még biztos nem találkozott

0 12,422

A Google Play kínálatában számos remek fotós alkalmazás található, viszont tény, hogy ezek közül csupán néhány darab tekinthető prémium minőségűnek. Ha azonban egy funkcionalitását tekintve sokoldalú fotós alkalmazás után kutakodtál az utóbbi időben, akkor remek hírünk van számodra: megérkezett a Camu nevezetű fotós applikáció androidos változata! A Camu először csupán az iOS készülékeken volt elérhető, és a debütálása után pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tett szert, hiszen több mind 3 millió felhasználó töltötte le az okostelefonjára.

A Camu a többi fotós alkalmazástól eltérően kicsit többet kínál a felhasználóknak. Az alkalmazás legnagyobb érdekessége az, hogy a különböző szürőket még a fénykép elkészülte előtt lehetőségünk van alkalmazni. Magyarul valós időben láthatjuk a lencsén keresztül, hogy az adott szűrő milyen hatást kelt a végeredményben majd. Ezáltal sokkal jobb eredményeket érhetünk el, hiszen pontosan látjuk, hogy milyen lesz az alkotásunk, így még idő előtt lehetőségünk van korrigálni a perspektívát, esetleg a fényviszonyokkal is játszadozhatunk.

A Camu emellett számos fotós extrával is kecsegtet. Ilyen például a 2, 3 vagy 4 képből álló fotókollázs készítésének a lehetősége is, ami szintén valós időben történik, tehát amint elkészültünk az egyik képpel, a program fixálja és jöhet a következő, aminél akár egy teljesen más szűrőt is alkalmazhatunk. Amint elkészültek az alkotások, azután lehetőségünk van még feliratot, homályosítást is alkalmaznunk, de akár utólag is korrigálhatjuk a képeket. A Camu ingyenesen érhető el a Google Play kínálatában.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •