Tévedés történt a Galaxy A7 bejelentésekor

0 1,015

Pár nappal ezelőtt végre megérkezett a hír, melyre oly sokan vártak már: hivatalosan is bejelentették a Galaxy A-széria legerősebb tagját a Galaxy A7-et. Kaptunk minőségű fotókat, infógrafikát és specifikációkkal ellátott grafikát is. A Samsung Tomorrow sajtóközleményében azonban az egyik adat láttán többen értetlenkedve néztek. A Galaxy A7 képernyőfelbontása mellett sajnos téves adat szerepelt és FHD helyett az üdvöskéhez HD felbontású kijelzőt írtak.

A Galaxy A7 a boltok polcaira tehát Full HD (1080 x 1920 pixeles) felbontású megjelenítővel érkezik. A dolog érdekessége, hogy a modell 5,5 hüvelykes kijelzőjének persze kicsi is lett volna a HD felbontás, igaz a Galaxy Alpha esetén például csak HD felbontású panelt alkalmaztak a dél-koreaiak, viszont ott a kijelző is kisebb, mintegy 4,7 hüvelyk, így ott még megbocsájtható ez az adat, ám egy jóval nagyobb képernyőn már szemmel láthatóak lennének a pixelek, ami értelemszerűen rontana a felhasználói élményen.

A Galaxy A7 többi specifikációjánál természetesen nem volt elírás, így azok maradtak az eddigiek, tehát a készülékből 2 variáns is érkezik: egy 8 magos és 32 bites Exynos 5430-as processzorral, míg a dual SIM-es verzió szintén 8 magos, ám 64 bites Snapdragon 615 processzorral felvértezett variáns. A telefonnak 2 GB RAM-ból kell gazdálkodnia, háttértárból pedig 16 GB-tal rendelkezik. A készülék hátlapján egy 12 megapixeles optika helyezkedik, míg elülső kamerája 5 megapixeles.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá