Jövő héten érkezik a Telenorhoz a Galaxy A3

0 1,441

A Galaxy A-szériával a Samsung egy remek termékcsaládot hozott létre, mely elsősorban a fiatalabb generáció számára lesz nyerő választás a trendi külső és az 5 megapixeles előlapi optikának köszönhetően. Nem azonban sokat várnunk már, hiszen hazánkban a széria legkisebb tagja, a Samsung Galaxy A3 már jövő héttől a Telenor portfoliójában is elérhető lesz, így bárki lecsaphat a legújabb üdvöskére.

A Galaxy A-széria legkisebb tagjának előlapján egy 4,5 hüvelykes Super AMOLED kijelző található, melynek felbontása 960×540 pixel. A motorháztető alatt egy 1,2 Ghz-es órajelű négymagos processzor duruzsol, melyhez 1 GB RAM társul. Háttértárból 16 GB-ot kapunk, amit természetesen microSD kártyával további maximum 64 GB-tal bővíthetünk. A készülék hátoldalán egy 8 megapixeles optika csücsül egy LED villanó társaságában, míg elől a fiatalok legnagyobb örömére egy 5 megapixeles lencse biztosítja a megállás nélküli szelfiket. Az erőforrásért pedig egy 1900 mAh-os akkumulátor a felelős.

Galaxy A3

A termékcsalád megalkotásakor a dél-koreai vállat a Galaxy Alpha kecses külsőjét vette alapul, melyek a Galaxy A-szériás készülékek dizájnjában is visszaköszönnek. Ezáltal az okostelefonok ugyanolyan fémvázzal rendelkeznek, mint a korábban említett készülék. A szelfik rohamosabb előretörésének hatására pedig a Samsung a megszokottaktól eltérően egy 5 megapixeles lencsét applikált a készülékekbe, hogy minél jobb önfotókat exponálhassunk. Az optika mellett természetesen szoftver fronton is számos funkciót tettek elérhetővé a felhasználóknak, mint példul a Széles önarckép, az Animált GIF, a Szép arc és a Hátsó önarckép.

A család legkisebb tagja, a Galaxy A3 pedig hazánkba is megérkezett! A jövő héttől fekete és fehér színekben kapható Samsung Galaxy A3 All-In L tarifacsomaggal, 2 év tarifahűséggel 20 forintért vásárolható meg a Telenornál.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá