Fény derült a Galaxy S6 kijelzőjére

0 3,714

A következő generációs Galaxy S készülékre már mindenki kíváncsi. Az már most biztos, hogy egy teljesen új irányból kívánják megalkotni a legújabb zászlóshajót, amire a “Project Zero” kódnév is utal. A minap érkezett az információ, hogy a Samsung egy igen híres vezető dizájnert vett fel a céghez, ami elég okot ad arra, hogy hatalmas dobásra készüljünk a készülék külsejét illetően. Míg a készülék külsejének a felbukkanására várunk, addig a napokban a telefon belsejéről is több információ látott napvilágot.

A minap a Samsung Galaxy S6 kijelzőjéről hullott le a lepel. A weben egy SM-G920A típusjelzésű modell User Agent profilja került napvilágra, melyből a legfontosabb adatokat egyből megismerhetjük. Ebből kiderül, hogy a készülék várhatóan egy Quad HD (2K), azaz 1440 x 2560 pixeles felbontású Super AMOLED panellel érkezhet. A dél-koreai cég a Galaxy S5 LTE variánsban alkalmazott ilyen felbontású kijelzőt, amit a Galaxy Note 4 követett és következőnek úgy látszik a Galaxy S6-ban bukkanhat majd fel. Ez persze várható is volt, hiszen a 4K megjelenítőkre egyelőre még várnunk kell, a pletykák szerint a cég csupán augusztusban kezdheti meg az ilyen típusú kijelzők tervezését és gyártását.

A készülék belsejét illetően pedig csupán annyi derült ki, hogy vagy a 64 bites Snadpragon 810-es vagy az Exynos 7420 chip kaphat helyet. A Snapdragon üdvöskéjével azonban problémák adódtak az utóbbi időben, így ha nem sikerül a premierig orvosolni a hibákat, akkor lehet, hogy nem is lesz Qualcomm processzoros Galaxy S6. A premierig pedig nincs is olyan sok idő hátra, hiszen ha minden a tervek szerint megy, akkor a márciusban Barcelonában megrendezésre kerülő MWC kerül sor a leleplezésre.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá