Ennyiért vásárolhatjuk meg hazánkban a Galaxy A3 és A5 készülékeket

0 1,120

A korábbi spekulációk úgy néz ki beigazolódtak, hiszen hazánkban is hamarosan megkezdik a vadonatúj Galaxy A-szériás készülékek forgalmazását a mobilszolgáltatók, de természetesen kártyafüggetlenül is hozzájuthatunk majd a Samsung Experience Store üzletekben. A Galaxy A3 és A5 készülékek elsősorban a fiatalabb generáció szívét nyerhetik el, köszönhetően a sokféle színvariációnak és a tűleses szelfiket biztosító 5 megapixeles előlapi kamerának, mely olyan extra fotós funkciókkal kecsegtet, mint például a Széles Önarckép, mely igazából egy szelfi panorámafotó, vagy a Szép Arc funkció, melynek köszönhetően arcunkat pillanatok alatt ragyogóvá varázsolja.

A Galaxy A-széria legkisebb tagjának előlapján egy 4.5 hüvelykes Super AMOLED kijelző található, melynek felbontása 960×540 pixel. A telefon belsejében egy 1,2 Ghz-es órajelű négymagos processzor teljesít szolgálatot, melyhez 1 GB RAM társul. Háttértárból 16 GB-ot kapunk, amit természetesen microSD kártyával további maximum 64 GB-tal bővíthetünk. A készülék hátoldalán egy 8 megapixeles optika csücsül egy LED villanó társaságában, míg elől a fiatalok legnagyobb örömére egy 5 megapixeles lencse biztosítja a megállás nélküli szelfiket. Az erőforrásért pedig egy 1900 mAh-os akkumulátor a felelős.

Galaxy A5

A család középső tagjánál, a Galaxy A5-nél már egy nagyobb, pontosan 5 hüvelykes HD (1280 x 720 pixeles) felbontású Super AMOLED megjelenítőn élvezhetjük a képeket és a videókat. A motorháztető alatt itt nem történt változás, tehát ugyanazt az 1,2 Ghz-es chipet kapjuk, mint az A3-nál, azonban itt már 2 GB RAM áll rendelkezésre és ebből kell gazdálkodnia a rendszernek. A Galaxy A5 tárhelye 16 GB, ami további 64 GB-os microSD kártyával növelhető. Ez a modell optika terén is javult, aminek eredményeképp itt már egy 13 megapixeles szenzorral fotózhatunk, illetve videózhatunk Full HD felbontásban, az előlapi fényleső pedig maradt szintén 5 megapixeles.

A fémházba burkolt Galaxy A3 és A5 készülékek gyöngyház fehér, éjfekete, platina ezüst és pezsgőarany színekben lesznek kaphatóak, így szinte mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző modellt. Az európai árokhoz hasonlóan hazánkban is hasonló árcetlivel érkeznek január végén: míg a Galaxy A3-ért 89.990 forintot kérnek el, addig a Galaxy A5 129.990 forintért kerül a boltok polcaira.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá