Töltsd le Te is a Samsung Galaxy A7, E7 és J1 exkluzív háttérképeit

0 5,226

A Samsung, ahogy a korábbi híresztelések beigazolódtak a mobilkészülékei névadásában jelentősen változtat. Az idei évben érkező modellek, így két karakterből, egy betűből és egy számból fognak állni. Ennek az irányelvnek az első szériái a Galaxy A, a Galaxy E és a nemrég leleplezett Galaxy J család, melyeknél már néhány tag hivatalosan be is mutatkozott a nagyvilág előtt. A Galaxy A7 és a Galaxy E7 a dél-koreai gyártó első olyan középkategóriás mobilkészülékei, melyek a korábbi műanyag helyett immár fémházban érkeznek. A Galaxy E-széria készülékei hasonló dizájnnal érkeznek majd, mint a Galaxy A, viszont jóval kedvezőbb áron kerülnek forgalomba.

Természetesen ne feledkezzünk meg a Galaxy J-szériáról sem, melynek első üdvöskéjéről, a Galaxy J1-ről épp a napokban rántották le a leplet és ami pont a mai nap debütálhat hivatalosan is. Az új készülékek természetesen hazánkba csak jóval később érkeznek meg és nem is biztos, hogy a mindegyik készülék tiszteletét teheti a magyar piacon, így egy még a jövő zenéje, hogy egyáltalán rajta leszünk-e a támogatott országok listáján.

Míg ezek a készülékek első körben csak Indiában, Oroszországban és Dél-Koreában kerülnek a boltok polcaira, addig már a készüléken található szoftverekből kinyerhetőek a rajtuk lévő tartalom. A napokban már fel is bukkantak a cég Kies szerverein, melyből egyesek már ki is nyerték például a legújabb háttérképeket, amiket most mi is megosztanánk veletek. Ezek közül természetesen néhány már elérhető például a Galaxy Note 4-en vagy a Galaxy S5-ön is, viszont vannak teljesen új háttérképek is a csomagban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá