Íme a világ legkisebb quadrocoptere

0 2,097

Ha épp egy olyan quadrocopter, azaz négy légcsavaros távirányítású légi jármű után keresgélsz, mely kompakt méretű és kedvező árfekvésű, akkor jó hírünk van számodra! A SKEYE Nano Drone nevezetű drón lesz a tökéletes választás számodra, mely a világon a legkisebb jelenleg is kapható quadrocopter.

A drónok szinte pillanatok alatt lettek népszerűek, ami érthető is, hiszen élvezetes szórakozást nyújt szinte mindenki számára. Akadnak persze komolyabb darabok is, melyek elsődlegesen nem a szórakozásra, hanem inkább a munkára, videózásra lettek kifejlesztve. Ezek a járművek olyan kamerákkal vannak felvértezve, amivel lehetőségünk van a levegőből is videózni, de akadnak olyan darabok is, amik képesek akár egy komolyabb tükörreflexes fényképezőt is magukkal vinni.

SKEYE Nano Drone controller

A SKEYE Nano Drone viszont kifejezetten a szórakozásra lett kihegyezve. Az apró készülék valóban nagyon kicsi, mindössze 4 x 4 centiméter és 12 gramm, így a hordozhatóság egyáltalán nem jelent problémát. Amellett, hogy a készülék ennyire kompakt, az élményfaktor óriási. Az apró készülékkel szinte bármilyen akrobatikus mutatványt véghezvihetünk.

A töltési idő nagyjából 30 percet vesz igénybe, majd ezután körülbelül 7-8 percig képes a levegőben lenni. A hatótávolság 50 méter, így akár beltéren, akár kültéren is játszhatunk vele, viszont a nagyobb széllökésekkel azért már meg kell küzdenie, viszont a lakáson belül bármerre manőverezhetünk vele. A készülék apró LED-ekkel is fel van vértezve, így még a sötétben is játszhatunk vele. Ha most lecsapunk rá, akkor 40%-kal olcsóbban juthatunk hozzá, ugyanis 4 napig az eredeti 60 dollár helyett most 34,99 dollárt juthatunk hozzá.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá