Végre képeken is megcsodálhatjuk a hófehér Galaxy J1-et

0 1,350

A tavalyi évben a Galaxy E-széria felbukkanása után egy újabb család lehetséges tagjáról szivárogtak ki információk a Benchmark adatbázisába. Akkor egy SM-J100 típusjelzésű modell mutatta meg magát a nagyvilágnak, melyhez némi specifikáció is társult, így már akkor lehetett sejteni a Samsung egy belépőszintű eszközzel kívánja bővíteni a kínálatát. A minap viszont újra előkerült a készülék, mely Galaxy J1 néven kerül majd forgalomba és végre képeken is megcsodálhatjuk az üdvöskét.

A Samsung úgy látszik készen áll a Galaxy J-széria hivatalos leleplezésére, melynek első tagja a Galaxy J1 lesz. A készülékről a minap kerültek elő a reklámfotók, így már végre a fontosabb tulajdonságai mellett a készülékházat is megcsodálhatjuk. A készülék természetesen illeszkedik a többi Samsung okostelefon dizájnjába, így túl sok újdonságra ne számítsunk, viszont azt már most tudjuk, hogy milyen újdonságokat találunk belül.

Az üdvöske előlapján egy 4,3 hüvelykes WVGA felbontású kijelző terpeszkedik. A burkolat alatt egy négymagos és 1,2 Ghz-es órajelű 64 bites Marvell PXA1908 processzor duruzsol. A készüléknek 1 GB rendszermemóriából kell gazdálkodnia, háttértárból pedig 4 GB-ot kapott, amit természetesen microSD kártya segítségével tovább bővíthető. A Galaxy J1 hátlapján egy 5 megapixeles optika, míg elől egy 2 megapixeles felbontású lencse található.

Samsung Galaxy J1

Az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező készülék energiaellátásáért egy 1850 mAh-s akkumulátor gondoskodik. A Galaxy J1 debütálása holnapra, azaz január 14-ére jósolható, legalábbis a fotókon felfedezhető dátum minden bizonnyal a megjelenés napját takarja. A készülék áráról egyelőre nincsenek információk, de valószínűleg január 14-én erre is fény derül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá