80 díjat zsebelt be a Samsung az idei CES-en

0 692

Az idei elején Las Vegasban megrendezett CES (Consumer Electronics Show) szinte minden óriásvállalat szempontjából egy kiemelt jelentőségű esemény. A cégek itt leplezhetik le a legújabb fejlesztéseiket, melyeken az utóbbi időkben dolgoztak és amire a nagyközönség az év hátralevő részében sokszor türelmetlenül vár. Idén mobilos fronton is érkezett jónéhány érdekesség, viszont a legnagyobb újítások még váratnak magukra, amiket minden bizonnyal a márciusban megrendezésre kerülő MWC-n leplezhetnek majd le.

A 2015-ös CES-en számtalan technológia vívmánnyal ismerkedhettek meg a látogatók, és a Samsung is igazán kitett magáért. Az idei rendezvény a cég egyértelműen az otthonokat felokosító eszközökkel és a vadonatúj SUHD okostelevíziókkal erősített. Emellett még az Internet-of-Things is fontosabb szerepet kap majd a jövőben, illetve bemutatkozott az UHD Alliance szabvány. A dél-koreai vállalat természetesen idén sem okozott csalódást és ahogy minden évben, most is számos díjat zsebelt be.

A Samsung első körben megnyerte a “Best of Innovation” díjat, azaz a legjobb innovációs díjat, melyet a gyönyörű szép, 105 hüvelykes Tizen-alapú ívelt SUHD okostelevízióért kapott, ami a világ első és legnagyobb ívelt SUHD TV-je. Ezenkívül a háztartási gépek, okostelefonok, táblagépek és hordható készülékek is kaptak. Az okostelefonok közül a különleges hajlított kijelzős Galaxy Note Edge készüléket emelnénk ki. A dél-koreai vállalat összes 80 darab díjjal lett gazdagabb az idei évben, ami szép teljesítmény.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá