Nemcsak egy, hanem kétféle Galaxy S6 variáns is érkezhet

0 884

A Galaxy S család legújabb generációjáról most újabb információk érkeztek, melynek köszönhetően lassan kezd kitisztulni az eddig kissé ködös kép. A “Project Zero” kódnév teljesen felborzolta már a kedélyeket, így tényleg nagyot kell durrantani a dél-koreai vállalatnak, különben hatalmas csalódást fog okozni a rajongóknak, ha csupán egy újabb “szokásos” ráncfelvarrást kapna a titokzatos Galaxy S6.

A Business Insider legújabb értesülése szerint a következő generációs Galaxy S-széria nem csupán egy készüléket takarna, hanem rögtön 2 variánst is: egy hagyományos modellt, illetve egy olyat, aminek az egyik oldalán egy hajlított kijelző is helyet kapna. Ha belegondolunk, ez a spekuláció nem is áll távol annyira a valóságtól, hiszen a Note család esetén ugyanez volt megfigyelhető szeptemberben: a Galaxy Note 4 mellett a Galaxy Note Edge is bemutatkozott, mely egy ilyen panellel lett felvértezve.

Ha ezt a vonalat követjük, akkor a Galaxy S6 mellett egy Galaxy S6 Edge is bemutatkozhat az idén március elején megrendezésre kerülő barcelonai Mobile World Congress-en, a világ legnagyobb mobilkiállításán. A készülékeket illetően szinte biztosra vehetjük, hogy a Samsung a Galaxy Alpha, Note 4 és a Galaxy A-szériás készülékeinél alkalmazott unibody fémházat a Galaxy S6 esetén is szeretné alkalmazni, vagy legalábbis valamennyi fémet belevinni a készülékházba. Hogy mi fog kisülni belőle, az még a jövő zenéje, de mi mindenesetre már tűkön ülve várjuk a legújabb hírmorzsákat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá