Megérkezett az ultravékony Galaxy A7

0 2,428

Végre a Samsung Galaxy A-széria összes családja hivatalosan is megérkezett. Első körben a Galaxy A3 és A5 készülékek debütáltak október végén, majd az A5-ös forgalomba is került Kínában november végén, a család legkisebb és középső tagja Amerikában pedig december végén. A minap azonban megérkezett a család legerősebb tagja, a Galaxy A7, mely 6,3 milliméteres vastagsággal és 8 magos processzorral büszkélkedhet. A készülék várhatóan már a következő hétben forgalomba is kerül Dél-Koreában.

A Galaxy A7 egy 5,5 hüvelykes HD (720 x 1280 pixel) felbontású kijelzővel érkezik, a motorháztető alatt azonban kétféle variánssal is találkozhatunk majd: az egy SIM kártya kezelésére képes modell egy 8 magos és 32 bites Exynos 5430-as processzorral, míg a dual SIM-es verzió szintén 8 magos, ám 64 bites Snapdragon 615 processzorral érkezik – Európába valószínűleg csak az első modell lesz kapható. A telefonnak 2 GB RAM-ból kell gazdálkodnia, háttértárból pedig 16 GB-tal rendelkezik.

A Samsung Galaxy A7 mindössze 130 grammot nyom és fizikai méreteit nézve 150,9 mm magas, 75,9 mm széles és 6,3 mm vastag, mellyel át is vette a vezetést a “legvékonyabb készülék” kategóriában a Galaxy Alphától, ami csupán 4 milliméterrel vastagabb, pontosan 6,7 mm – akárcsak a Galaxy A5. A készülék hátlapján egy 12 megapixeles optika helyezkedik – akárcsak a Galaxy Alphánál -, míg elülső kamerája kíváló akár szelfizésre is, hiszen ez az egység 5 megapixeles.

A Galaxy A7 várhatóan az elkövetkezendő két hónapban hazánkba is megérkezhet, viszont jelenleg még nincsenek információk a készülék árát illetően. A Galaxy A3 Amerikában nagyjából 330 dollárért, míg a Galaxy A5 körülbelül 410 dollárért kapható, így a Galaxy A7 várhatóan 500 dollárért (+/- $25) kerül a boltok polcaira.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá