Még ebben a hónapban megérkezik a Galaxy A3 és a Galaxy A5 Európába

0 972

A Samsung vadonatúj fémházas Galaxy A5-ös és A3-as készüléke Kínában már november vége óta, Tajvanban már december óta, míg Indiában a minap érhető el a vásárlók számára, ám lassan Európába, így hazánkban is hamarosan forgalomba kerülhet. Legutóbb egy holland GSM áruház szivárogtatta ki az információt, miszerint náluk már januárban a boltok polcaira kerülnek a Galaxy A-szériás készülékek, így ha hinni lehet a pletykáknak, akkor hazánkba is még ebben a hónapban megérkezhetnek az üdvöskék.

A készülék a Galaxy Alpha mintájára készültek, tehát külsőre nagy hasonlóságot mutatnak, azonban a 3 féle variációnak köszönhetően lehetőségünk van a különböző specifikációkkal és árcetlivel rendelkező modellek között válogatni. Mind a Galaxy A3, mind a Galaxy A5 motorháztetője alatt a Qualcomm négymagos és 64 bites Snapdragon 410-es processzora dolgozik. Míg a Galaxy A5 egy 5 hüvelykes HD felbontású panellel érkezik, addig a Galaxy A3 előlapján egy 4,5 hüvelykes kijelző terpeszkedik, viszont csupán 540p felbontással.

A Galaxy A5-ben egy 2 GB rendszermemóriát pakoltak a gyártók, háttértárból pedig 16 GB-ot kapott a készülék, az erőforrásért pedig egy 2300 mAh-os akkumulátor felel. A Galaxy A-széria legkisebb tagja ennek nagyjából a felével büszkélkedhet: tehát itt 1 GB RAM, 8 GB ROM és 1900 mAh-os akksi található. Míg a Galaxy A5 hátlapján egy 13 megapixeles optika kapott helyett, addig a Galaxy A3 esetén már csak egy 8 megapixeles lencse díszeleg, viszont mind a két készülék esetében az előlapi kamera felbontása 5 megapixel. A Galaxy A5-ért várhatóan 410 eurót, míg a Galaxy A3-ért egy százassal kevesebbet, 310 eurót kérhetnek majd el.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá