Kiderült a Galaxy E5 hivatalos ára és megjelenése

0 3,748

A Galaxy A-szériás modellek után megérkeztek a legújabb okostelefonok a Samungtól, melyek a Galaxy E-széria nevet viselik és első két tagja, az E5 és az E7 már hivatalosan is bemutatkozott január 6-án Indiában. A középkategóriás készülékek külsőre megegyeznek a Galaxy A-szériás készülékekkel, azonban itt a fém helyett visszatértek a jól bevált műanyagházhoz, mellyel egyben az árukat is sikerült redukálni. A Samsung a minap pedig be is listázta a készüléket az orosz weboldalon, melyből immár a hivatalos ára is kiderült.

A Samsung Galaxy E5-ös okostelefon egy 5 hüvelykes képátlóval rendelkező kijelzővel érkezik. A motorháztető alatt egy ugyanolyan Snapdragon 410-es bújik meg, rendszermemóriából pedig a szokásos 2 GB helyett (ami egyébként a Galaxy E7-ben megtalálható) csak 1,5 GB-ot kap a készülék. A telefon hátoldalán egy 8 megapixeles optika helyezkedik, míg elől egy a 5 megapixeles kamera található. A Galaxy E5 16 GB háttértárral érkezik, melyet microSD kártyával tovább bővíthetünk egészen 64 GB-ig, az erőforrásért pedig egy 2400 mAh-os akkumulátor gondoskodik.

Ahogy korábban említettük a készülék a napokban bukkant fel az orosz Samsung hivatalos weboldalán, ahol az ár mellett a debütálás időpontja is kiderült. Eszerint a középkategóriás készülék 19 990 orosz rubelért kapható, ami nagyjából 90 ezer forintnak felel meg. Indiában egyénként a készülék olcsóbban, mintegy 19 300 india rúpiáért kerül forgalomba, ami átszámítva körülbelül 83 ezer forintnak felel meg.

Az áron kívül az is kiderült, hogy a készülék január 23-től vásárolható meg Oroszországban, viszont arról egyelőre nincsenek információk, hogy a többi régióba, illetve Európába mikor érkezhet meg, illetve egyáltalán tervezi-e a dél-koreai vállalat, hogy a többi piac számára is útjára bocsássák.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá