Érkezik a Need for Speed: No Limits, az aszfaltbetyárkodás legújabb tagja

0 1,153

Az Electronic Arts úgy döntött, ideje felborzolni a kedélyeket és előrukkolni egy újabb Need for Speed verzióval az okostelefonokra. Legutóbb egy rövid beharangozó videót kaptak a széria rajongói, melyben a híres Gymkhana bajnok, Ken Block mutatta be a nézőknek a legújabb produktumot, azonban akkor csupán már másodperc erejéig láthattok, hogy mire is készül az EA Games. Most viszont egy újabb előzetes érkezett, melyben immár a játékmenetbe is bepillantást nyerünk, illetve a járgányokról is lehull a lepel.

A Need for Speed: No Limits érdekessége, hogy mobilexkluzív játék lesz, azaz kizárólag csak okostelefonokra és táblagépekre jelenik meg, PC-re és konzolra egyelőre nem, és lehet, hogy ez később is így marad majd. A játék fejlesztésében a Real Racing 3 játékból ismert Firemonkeys csapat keze is benne van, így a siker már előre borítékolható, legalábbis ami a játékelemeket és a grafikát illeti, de szinte biztos, hogy a játékélményben sem okoznak majd csalódást.

A mintegy 33 másodperces gameplay előzetesbe szinte mindent belepakoltak a készítők. Láthatjuk, hogy a játék leginkább a Underground vagy a Carbon szériára hasonlít, legalábbis ami a környezetet illeti, de a járműkínálatból is bőségesen el leszünk látni: a régi verdáktól egészen a legújabb Ford Mustangig, szinte minden típusú járgánnyal találkozhatunk majd. A jól bevált nitró itt is fontos szerepet kap majd és a driftelni vágyók is kiélhetik magukat. A játék pontos megjelenéséről egyelőre még nincsenek információk, de az már biztos, hogy ingyenesen lesz elérhető.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá