Az Androidosok néznek a legtöbb felnőtt tartalmú videót

0 979

Az egyik legnépszerűbb ingyenes felnőtt tartalmú videókat kínáló weboldal, a Pornhub nemrégiben közzétette a 2014-es évi statisztikáját, melyből néhány érdekes adat ki is derült. Ilyen például, hogy a mobilos platformok közül az Androidos készülékek a listavezetők az oldalra látogatók közül, azaz az Androidos felhasználók néznek a legtöbb felnőtt filmet. A dolog érdekessége, hogy a 2013-as évhez képest majdnem 11 százalékos növekedés figyelhető meg, ami akár betudható az egyre nagyobb kijelzővel érkező modelleknek és a phablet kategória térhódításának is.

A statisztikából az is kiderül, hogy az asztali és okostelefonokról történő látogatás szinte fej-fej mellett halad (asztali: 44%, mobil: 45%), ám a mobilkészülékek meg is előzik és ezzel a dobogó első helyére kerülve. Érdekesség, hogy a 2013-as évhez képes így 13%-os visszaesés tapasztalható a számítógépről való megtekintés esetén, míg a mobilkészülékek esetén ez 12%-kal több. A táblagépeknek csupán 11%-ot sikerült kiszakítani a forgalomból, viszont náluk érzékelhető a legjobb javulás: mintegy 20%-os növekedés figyelhető meg a forgalomban és ez az érték valószínűleg egyre csak nő majd.

Végezetül pedig nézzük a mobilos platformok közötti eloszlást. A dobogó első helyén az Android operációs rendszer áll a maga 49,9%-os részesedésével és egyben növekedést is sikerült produkálni a 2014-es évben: mintegy 10,9%-kal nőtt a forgalom ezen a platformon a 2013-as évhez képest. A lista második helyén az iOS áll 40,2%-os aránnyal, viszont 4,8 százalékos visszaesés tapasztalható a 2013-as évhez képest. A legnagyobb javulás a Windows Phone készülékek esetén figyelhető meg, itt 52,3%-kal nőtt a forgalom.

Forrás: Pornhub

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá