Limitált számban érkezhet a Galaxy S6 Edge

0 2,656

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Samsung jelenleg 3 féle Galaxy S6-os készüléket is tesztel, melyek között két olyan modell is szerepel, aminek az egyik oldalán egy hajlított kijelző is helyet kaphat majd, akárcsak a Galaxy Note Edge esetén. Egyes hírforrások szerint az új készülék vagy készülékek már az idei CES-en is megmutatkoztak, viszont azokat kizárólag csak a nagyobb szolgáltatóknak mutatták meg, a nagyközönségnek még minden bizonnyal tavaszig várnia kell majd a legújabb generációs Galaxy S készülékekre.

A minap azonban az Asian Economies beszámolója alapján egy elég érdekes adat derült ki az új készülékkel kapcsolatban. A hírek szerint az oldalsó, hajlított kijelzővel felvértezett variánson nem csupán koncepció képében léteznek, hanem a Samsung valóban piacra szeretne dobni ilyen modelleket is. A Galaxy S6 Edge első körben csupán limitált számban kerülne forgalomba a kijelölt régiókban. Ez hasonló, mint a Galaxy Note Edge esetén, ahol szintén csupán lépésről-lépésre tették elérhetővé a készüléket. Ha minden igaz, akkor pedig a dél-koreai cég nagyjából 10 millió darabot kíván legyártani ebből a variánsból.

Az eddig információk alapján a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge egy 64 bites architektúrájú nyolcmagos Snapdragon 810-es vagy Exynos 7420-as processzorral érkezhet, RAM-ból 3 GB-ot, háttértárból pedig 32 GB-ot kap majd, ami nagy valószínűséggel tovább bővíthető lesz majd microSD kártya segítségével. A készülék elején egy 5,2 hüvelykes Quad HD (1440 x 2560 pixel) felbontású Super AMOLED képernyő kerülhet, a hátlapon pedig egy 16 vagy 20 megapixeles optika figyelhet majd, előre pedig egy 5 megapixeles egység kerülhet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá