Crossy Road – Az év játéka megérkezett Androidra is

0 1,256

A Crossy Road a tavalyi év végén jelent meg első körben az iOS készülékekre, mely pillanatok alatt a toplisták élére tört és milliószámra töltötték le a felhasználók. A világ számos országában meghódította a toplistákat, ami érthető is volt, hiszen az egyszerű, de szórakoztató játékmenet mindenki szívébe hamar belopta magát. Az idei évben pedig a Hipster Whale, a játék fejlesztői egy remek hírrel szolgáltak: elérhetővé tették a játékot az Android készülékkel rendelkező felhasználók számára is, hogy ők is kipróbálhassák a legújabb őrületet.

A Crossy Road alapját a 80-as évek egyik híres ügyességi játéka, a Frogger adja, melyben egy békával kellett átkelnünk egy forgalmas útszakaszon úgy, hogy ne üttessük el magunkat. Így született meg a Crossy Road, mely immár egy modern köntösbe bújtatott játék. A fejlesztők persze szerettek volna a klasszikus látványvilágra emlékeztető produktumot létrehozni, így a játék grafikáját meghagyták 8 bitesnek, viszont számos humoros elemet csempésztek bele.

A valóban szerethető endless runner típusú játékban a cél nem más, mint hogy minél messzebbre és messzebbre jussunk karakterünkkel úgy, hogy közben ne üssenek el minket. Utunkat több különböző jármű nehezíti, mint például kocsik, kamionok, de akár a vonat is pillanatok alatt elcsaphatja kedvenc figuránkat, illetve a folyóba is beleeshetünk. A játékban lehetőségünk van érméket is gyűjteni, amikért később újabb karaktereket vásárolhatunk. A Crossy Road ingyenesen érhető el a Google Play kínálatában.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá