Gyönyörű időjárás-előrejelző alkalmazás érkezett az Android Wear okosórákra

0 4,928

Az AccuWeather az egyik legjobb időjárás-előrejelző alkalmazás mind iOS, mind Android platformon, mely már évek óta kínál bőséges információt az időjárásról a felhasználóknak. A gyári, beépített Google applikáció leginkább csak a legfontosabb adatokkal tudja kiszolgál, így aki részletesebb elemzésre vágyott, az szinte biztos, hogy belefutott már az AccuWeather szolgáltatásába. A jó hír pedig, hogy a minap a fejlesztők útjára bocsájtották az alkalmazás legújabb verzióját, melyben az újdonságok között a Android Wear okosórákkal való kompatibilitás is megtalálható.

A legújabb frissítés végre elhozza az okosórákkal rendelkező felhasználóknak azt, amire már régóta vágytak: végre nem kell elővenni a mobilkészüléküket ahhoz, hogy részletes időjárás előrejelzést kaphassanak, hanem ezentúl elég lesz csak a csuklójukra tekinteni. A dolog érdekessége, hogy a frissítésnek köszönhetően, nem csupán egy kiegészítő applikációt kapunk, mely az Androidos mobilkészülékünkön található “fő alkalmazás” adatai továbbítja – mint a legtöbb Android Wear applikáció esetén -, hanem egy komplett alkalmazást, amiben mi magunk lépkedhetünk az egyes menüpontok között.

Az Android Wear operációs rendszerrel érkező okosórákra fejlesztett AccuWeather applikációban lehetőségünk van informálódni a pillanatnyi időjárásról, csapadék előrejelzésről, napi előrejelzésről. A tökéletes élmény érdekében pedig akár hangutasítással is lehetőségünk van az alkalmazás megnyitására. Az ingyenesen elérhető AccuWeather alkalmazás legújabb frissítése már elérhető a Google Play-ben.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá