Pénztárcabarát Samsung táblagépek a láthatáron

0 1,827

Táblagép fronton az utóbbi időben kevésbé érkeztek hírek a Samsung-tól, azonban a legújabb információk szerint nem kell sokat várni, mert a dél-koreai vállalat hamarosan vadonatúj modellekkel rukkolhat elő. Ha minden igaz akár már január végén is esedékes lehet a debütálás és a beszámolók alapján a vásárlók egy belépőszintű és kedvező árfekvésű készülékekre számíthatnak majd.

A Samsung úgy látszik már az idei év elején készen áll a legújabb tabletjeinek a bemutatására. A vadonatúj táblagépek jelenleg Project Goya kódnév alatt futnak és a SM-T113 és SM-T116 típusjelzést viselik, amikből ki lehet következtetni, hogy az új készülékek a Galaxy Tab 3 Lite utódai lehetnek, így várhatóan a belépőszintű kategória modelljeit gazdagíthatják, amik szerényebb specifikációkkal büszkélkedhetnek (valahol a Grand Max és a Galaxy J1 tulajdonságai között), viszont mindenképp pénztárcabarát eszközök lehetnek.

A hírek szerint az SM-T113 már fel is bukkant a indiai Zauba beszállítói oldalán, és valószínűleg az európai régiókban is forgalomba fog kerülni. A készülék adatlapján egy 549 dolláros ár is felfedezhető, azonban minden bizonnyal ez még nem a végleges ár. Az SM-T116 típusú modell adatai pedig korábban már felbukkantak: a tablet egy 7 hüvelykes kijelzővel érkezik, a motorháztető alatt egy 1,2 Ghz-es órajelű 4 magos Spreatrum SC8830 processzor tevékenykedik, melyhez 1 GB rendszermemória társul. A hírek szerint a táblagépek várhatóan január harmadik hetében bukkanhatnak fel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá