Átlátszó okostelefont készített a Samsung

0 8,949

Ha marketingről van szó, akkor a Samsung otthon van a témában. A dél-koreai vállalat szinte minden lehetséges eszközt bevet a termékei népszerűsítése érdekében. Az egyszerűbb televíziós reklámon és utcai plakátokon túl számos jópofa kampányt is indított az évek alatt, mint például a #GALAXY11-et, mely tényleg észveszejtően jóra sikeredett vagy az utóbbi időben elindult Do You Note is ide sorolható.

Legutóbb már beszámoltunk róla, hogy a Bosszúállók: Ultron kora című filmben is előkelő helyet kapnak a Samsung készülékei, viszont most kiderült, hogy ennél komolyabbról van szó: a dél-koreai vállalat teljesen egyedi készülékeket alkotott meg a film kedvéért, melyeket a PhoneArena munkatársainak most sikerült lencsevégre kapniuk.

Ezek közül a legérdekesebb egy olyan telefon, mely csupán egy hatalmas üvegből áll. A készüléket Robert Downey Jr. karaktere Tony Stark, a Vasember fogja használni a produkcióban. Természetesen ez az eszköz a való életben nem működik, hiszen a technológia jelenleg még nem tart ott, így csupán majd erre a felületre fogják a dolgokat rávetíteni a filmben.

A “Starkphone” mellett persze számos egyéb exkluzív kütyüi is felbukkan majd a mozivásznon, mint például egy hajlított kijelzős és fémházba burkolt érintésérzékeny Bluetooth fülhallgató, vagy egy Samsung Gear okosórára hasonlító készülék, aminek a jobb oldalát “levágták”. A Bosszúállók: Ultron kora című filmet 2015 májusában kezdik el vetíteni a hazai mozik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá