CES 2015: Bemutatkoztak a Samsung SUHD okostelevíziók

0 2,110

A Las Vegasban zajló CES-en pörögnek az események napról napra, és egyre érdekesebb eszközökről rántják le a leplet. A Samsung idén is kitett magáért és leleplezte legújabb fejlesztését a televíziós szegmensben, mégpedig a vadonatúj SUHD névre hallgatók szériát, melyeken már a Samsung saját fejlesztésű Tizen operációs rendszere operál. A készülékek az év csúcskészülékeinek számítanak, amik egy vadonatúj technológiával is kecsegtetnek.

A SUHD okostelevíziók a cég elmondása alapján jobb kontrasztaránnyal, nagyobb fényerővel és szélesebb színpalettával büszkélkedhetnek korábbi OLED társaiknál. Az energiatakarékos nanokristály technológiának köszönhetően jobb eredményeket érnek el a színvisszaadásban. A családban elsőként a JS9500, a JS9000 és a JS8500 típusjelzésű modell lesz megtalálható, amik 48 hüvelykes mérettől egészen 88 hüvelykes méretű képátlóval rendelkeznek.

Samsung JS9500

A Tizen operációs rendszernek köszönhetően pedig a készülékek számos extrával is szolgálnak majd a felhasználóknak. Egyrészt a Tizen-alapú televíziók sokkal gyorsabbak, mint korábbi társaik, illetve nagyon egyszerű a használatuk a felhasználóbarát felhasználó felületnek köszönhetően. A Samsung Sports Live lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő sportközvetítéseket nézzenek, miközben ezzel egy időben, ugyanazon a képernyőn ellenőrzik a csapatukra vagy kedvenc játékosaikra vonatkozó statisztikákat. A Samsung saját Milk Video alkalmazása pedig közel 50 prémium tartalomszolgáltató legérdekesebb és legnépszerűbb videóit gyűjti össze és teszi elérhetővé.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá