CES 2015: A Samsung legújabb hangsugárzói 360 fokban szórják a hangot

0 1,837

A Samsung az okostelefonok és televíziók mellett számos egyéb területen is jelen van. Legutóbb a dél-koreai vállalat prémium fejhallgatóit vettük górcső alá, most viszont a Las Vegasban zajló CES-en mutatták meg a nagyközönség számára a legújabb hangsugárzóikat, melyen úgy vannak kialakítva, hogy 360 fokos szögben képesek sugározni a hangot, és ezzel együtt térhatású hangot produkálni.

A WAM6500 és WAM7500 típusjelzésű hangszórók külsőre egy nagyon érdekes, leginkább egy megnyújtott tojásra emlékeztetnek. Mind a két eszköz úgy van kialakítva, hogy a “Ring Radior” technológiának köszönhetően a hang 360 fokos szögben áramlik ki az eszközből, így mindegy, hogy merre vagyunk a hangszórótól, mert nem fogjuk az érezni, hogy csupán egy irányból érkezne a hang. A tökéletes élmény érdekében a készítők kifejezetten nagy figyelmet fordítottak a magas és a mély hangok egyensúlyának a megtalálására.

“Tudjuk, hogy mennyire szeretik az emberek a zenét, ezért bővítettük a portfóliónkat egy otthoni minőségi, vezeték nélküli hangszóró párossal” – mondta Jurack Chae, a Samsung Electronics alelnöke. A két modellt a Samsung a vadonatúj kaliforniai audio laborjában fejlesztette, melyhez kizárólag prémium anyagokat használtak, és a külső borítás esetén is találkozhatunk a fával és a fémmel.A hangszórók természetesen összekapcsolhatóan lesznek a Samsung okostévéivel és sound barjaival.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá