Íme a 24 karátos aranybevonatú Galaxy A5

0 2,560

Miután a Samsung Galaxy A5 és Galaxy A3 készülékek piacra kerültek, a vietnámi Karalux fogta magát és létrehozta a 24 karátos arannyal bevont variánst, mely igazi luxuscikké avanzsálja a középkategóriás készüléket. A Galaxy A-szériás készülékek egyébként amellett, hogy nagyon vékonyak, még alumínium készülékházzal is büszkélkedhetnek, viszont most már aki egy kicsit mélyebben a zsebébe nyúl, az már egy 24 karátos variánst is vásárolhat.

A Karalux a Galaxy A5-nek szinte minden porcikáját bevonja, amennyire tudja, kivéve a műanyag részeket hagyták ki, mint például a készülék hátlapjának a teteje, illetve az alja. A cég elmondása szerint az egész eljárás mindössze 4 órát vesz igénybe, előszőr leveszik a paneleket a készülékről, majd aranyba mártják. Érdekesség, hogy a megrendelőnek lehetősége van kérni teljesen egyedi mintázatot is kérni a hátoldalra. És hogy ez mindez mennyibe is kerül? Nos, először is szükségünk van egy kártyafüggetlen készülékre, mely nagyjából 400 dollárért kapható, majd további 200 dollárra, ami pedig az arany fürdő díját tartalmazza.

A Galaxy A család középső tagja egyébként egy 5 hüvelykes HD (1280 x 720 pixeles) felbontású Super AMOLED megjelenítőt rendelkezik. A motorháztető alatt egy 1,2 Ghz-es órajelen ketyegő chipet kapunk, amihez 2 GB rendszermemória társul. Háttértárból 16 GB-ot kapott, ám ez az érték további 64 GB-os microSD kártyával növelhető. A készülék hátlapján egy 13 megapixeles szenzorral fotózhatunk, illetve videózhatunk Full HD felbontásban, az előlapi optika pedig 5 megapixeles.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá