Hivatalosan is bemutatkozott a GALAXY E7 és a GALAXY E5

0 1,809

A korábbi híresztelések beigazolódtak és a Samsung tényleg radikális változásokat fog alkalmazni a jövő okoskészülékeinek a névadása során. Ennek értelmében az új készülékek egy betűből és egy számból fognak állni, melyből a vásárló tudni fogja, hogy a szérián belül hol helyezkedik el a készülék. Értelemszerűen minél nagyobb szám szerepel, annál erősebb felszereltségű készülékkel számolhatunk. A GALAXY A-szériás modellek után pedig megérkeztek a legújabb okostelefonok a Samungtól, melyek a GALAXY E-széria nevet viselik és első két tagja, az E5 és az E7 már hivatalosan is bemutatkozott.

GALAXY E7

Galaxy E7

A család csúcskészülékének számító GALAXY E7 egy 5,5 hüvelykes HD felbontású Super AMOLED megjelenítővel büszkélkedhet, a készülékház alatt pedig egy 1,2 Ghz-es órajelű Snapdragon 410-es processzor tevékenykedik, melyhez 2 GB rendszermemória társul. A telefon hátoldalán egy 13 megapixeles lencse csücsül majd, míg elől egy 5 megapixeles optika biztosítja az éles szelfi felvételeket. A készülék 16 GB háttértárral érkezik, melyet microSD kártyával tovább bővíthetünk egészen 64 GB-ig, az erőforrásért pedig egy 2950mAh-os akkumulátor gondoskodik. Az adatokból kiderül az is, hogy a GALAXY E7 az Android KitKat operációs rendszerrel érkezik, ami a későbbiekben lehet, hogy megkapja a Lollipop frissítést.

GALAXY E5

Galaxy E5

A család kisebbik tagja egy kisebb kijelzővel van felvértezve, pontosan egy 5 hüvelykes képátlóval rendelkező kijelző terpeszkedik a készülékház elején. A motorháztető alatt egy ugyanolyan Snapdragon 410-es bújik meg, és RAM-ból viszont csak 1,5 GB-ot kap a készülék. A telefon hátoldalán egy 8 megapixeles optika helyezkedik, míg elől maradt a 5 megapixeles kamera. A GALAXY E5 16 GB háttértárral érkezik, melyet microSD kártyával tovább bővíthetünk egészen 64 GB-ig. Az erőforrásért itt pedig egy 2400 mAh-os akkumulátor gondoskodik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá