Ennél szebb és olcsóbb fintess karórát biztos nem talál egy ideig

0 1,950

A 2015-ös év egyértelműen a modern fitness trackerek éve lesz, azaz az olyan egészségmonitorozó készülékeké, melyekkel folyamatosan nyomon követhetjük a napi megtett lépéseinket, megfigyelhetjük a pulzusunkat és még sok egyéb dolgot. A gyártók miután a sportolóknak számos alternatívát kínáltak, úgy döntöttek, hogy miért ne rukkoljanak elő olyan készülékekkel, melyeket nem csak a sporttevékenységünk alatt, hanem akár egész napunkon át viselhetnénk. Így születtek meg az olyan karórák, melyek külsőre egy átlagos órának néznek ki, viszont rengetek hasznos funkcióval vannak felvértezve, amikkel folyamatosan monitorozhatjuk mozgásunkat.

A Withings 2014 nyarán egy olyan karórával állt elő, melyet francia dizájnerek alkottak elegáns és minimalista köntösbe bújtatva. A minap pedig a gyártó bejelentette egyenesen Las Vegasból, a CES-ről, hogy itt a karóra legújabb változata, az Activité Pop! A cég amellett, hogy jónéhány újdonsággal ruházta fel a készüléket, még az árból is jelentősen lefaragott. Míg az eredeti változatot 450 dollárért dobták piacra, addig a “Pop” modell mintegy 150 dollárért kerül majd forgalomba, tehát nagyjából 50 ezer forintért juthatunk majd hozzá. Természetesen az árcsökkenés nem befolyásolta a készülék tudását, így az új modell ugyanannyit tud, sőt még többet is.

A legtöbb Android Wear okosórával ellentétben az Activité Pop jelentősen kedvezőbb áron kapható, azért jóval kevesebb funkcióra is használható. A készülék nem digitális kijelzővel, hanem hagyományos, számlapos előlappal érkezik, viszont egy érintésérzékeny felületet kapott, amin különböző gesztusok segítségével hívhatjuk elő a funkciókat. Az óra képes az aktivitásunkat mérni, legyen az futás vagy biciklizés, de akár úszáshoz is használhatjuk a megtett méterek mérésére, mivel a készülék 30 méterig vízálló. A Bluetooth 4.0-nak köszönhetően pedig okostelefonunk folyamatosan kapcsolódhat az órához.

Az Activité Pop karóra képes az alvásunkat is monitorozni és a készülék beépített vibramotorja segítségével pedig ébresztőként is használhatjuk. A legjobb dolog pedig, hogy az óra 8 hónapos üzemidőre képes, így a töltéssel se kell foglalkoznunk gyakran. A hírek szerint az Activité Pop karórát mától kezdik el árulni Amerikában exkluzívan a Best Buy webshopba, de hamarosan Európába is megérkezhet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá