Újabb ívelt kijelzős monitorral támad a Samsung

0 1,694

Az idei évben úgy néz ki a Samsung monitor fronton is szeretne erősíteni. Ennek érdekében számos csúcskészüléket sorakoztatott fel a dél-koreai gyártó. A legújabb hírek szerint megérkezett a 21:9-es képarányú és 34 hüvelykes képátlójú csúcskészülék. Úgy látszik semmit nem bíznak a véletlenre és rendesen belecsaptak a lecsóba, hogy elsők lehessenek a versenytársak előtt.

A SE790C típusjelzésű készülék kiváló képminőséget nyújt minden felhasználó számára. A 21:9-es képarányhoz egy ULTRA-WQHD (3440×1440 pixel) felbontás is társul, mely a 34 hüvelykes kijelzőn lélegzetelállító képminőséget nyújt. A kijelzőre egy rossz szavunk sem lehet, hiszen a monitor 3000:1-hez kontrasztaránnyal és 178 fokos betekintési szöggel büszkélkedhet. A széles kijelzőnek első körben a munkára használó felhasználók örülhetnek majd, hiszen a megnövekedett területnek köszönhetően sokkal kényelmesebben férnek el a tartalmak, mint korábban.

A legnagyobb újdonság természetesen az ívelt kialakítás, aminek előnye, hogy a kijelző sarkai az azt néző ember szeméhez hasonlóan íveltek. Ennek eredménye a teljesen torzításmentes kép, amely sokkal kellemesebb látvány a szemnek. Ennek köszönhetően egyfajta 3D-s érzés alakul ki és magát a kijelzőt is nagyobbnak érezzük. A négy darab USB 3.0-ás porttal érkező monitor újdonságai között találjuk a Picture-by-Picture (PbP) és Picture-in-Picture (PiP) 2.0 technológiát. Az előbbinek köszönhetően több eszköz képét jeleníthetjük meg egyszerre, míg az utóbbi a multitaskingot teszi egyszerűbbé.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá