A Samsung hivatalos videóján bukkant fel a Galaxy S6

0 1,176

A Samsung Galaxy S6 készüléket hatalmas kíváncsiság övezi, ami érthető is, hiszen ez a család a dél-korai gyártó legismertebb szériája, akárcsak az Apple esetén az iPhone készülékek. A készülék belsejét illetően már számtalan információ érkezett az idő folyamán, és több tesztelő alkalmazás adatbázisában is felbukkant már, viszont a telefon külsejéről eddig nem sokat lehetett tudni. Igaz, párszor előkerültek olyan képek, ahol magát a készülékházat figyelhetjük meg, ami az eddigi képek és adatok alapján valószínűleg fémből készül majd, viszont magáról a telefonról eddig csak annyit tudtunk, hogy nagyobb kijelzővel érkezik, viszont a dizájn mind idáig rejtély volt.

A Samsung azonban a napokban a My KNOX szolgáltatásuk használatától és beüzemeléséről publikált egy olyan videót, ahol maga készülék, amin demonstrálják a lépéseket akár a Galaxy S6 is lehet. Hogy mindez tényleg igaz-e és a gyártó szándékosan helyezte el a terméket a legújabb videójukba, az egyelőre még kérdéses. A kamera és a fény- és közelségérzékelők túlságosan a készülék tetején vannak, így az is lehet, hogy ez csupán egy grafikus műve, amit kizárólag az ilyen célokra használnak, viszont az sincs kizárva, hogy a nézők már a legújabb Galaxy S készüléket láthatják.

A Galaxy S6-ra azonban nem kell sokat várni már. A legújabb információk szerint a Samsung a CES-en szeretné bemutatni az üdvöskét, viszont kizárólag csak néhány ember számára, akik bepillantást nyerhetnek már most, így a nagyvilág előtti leleplezésre még várni kell. Ha követjük a menetrendet, akkor tavaszra jósolható a debütálás, de az is lehet, hogy a Samsung hamarabb kívánja piacra dobni, ezzel megelőzve a versenytársakat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá