Kiszivárgott a Galaxy S6 fémháza

0 826

A Samsung végre meghallgatta a felhasználók óhajait és végre szakít a sokak által kritizált műanyag készülékházzal az okostelefonok esetében és egy masszívabb, fémből vagy alumíniumból készült külsővel ruházza fel a legújabb zászlóshajókat. Korábban már szivárogtak ki olyan képek, amin valószínűleg a jövőben érkező Galaxy S6 fémházát láthattuk, viszont most újabb fotók bukkantak fel a francia Nowhereelse oldalán, akik egyébként általában mindig megbízható forrásból értesültek a történelem során, így akár ezeken a legújabb fényképeken is valószínűleg már a legújabb Galaxy S-széria készüléknek a külső borítását láthatjuk.

A fotókból teljesen jól kivehető az akkumulátornak kialakított hely a hátlapon, vagy a kamera nyílás. Ha tényleg ezt az unibody házat kapja meg a készülék, akkor viszont a kivehető akkumulátorról már most lemondhatunk, bár lehet, hogy a ház alján található rés később erre a célra fog szolgálni. A másik jelentős kérdés, ami felvetődhet a fémház esetén, az nem más, mint hogy vajon mennyire fogja leárnyékolni a készülékház a térerőt. A legtöbb ilyen anyagból készült tokok egyik negatívumaként ezt szoktál felhozni a felhasználók, hiszen eltakarja az antennákat, ami rosszabb vételt eredményez.

Az eddig információk alapján a Galaxy S6 a szokásos ráncfelvarráson megy majd keresztül: a burkolat alatt egy 64 bites architektúrájú nyolcmagos Snapdragon 810-es vagy Exynos 7420-as processzor ketyeghet, rendszermemóriából 3 GB-ot kap majd, háttértárból pedig 32 GB-ot, ami lehet, hogy tovább bővíthető lesz majd microSD kártya segítségével. A készülék elején egy 5,2 hüvelykes Quad HD (1440 x 2560 pixel) felbontású Super AMOLED képernyő kerülhet, a hátlapon pedig egy 16 vagy 20 megapixeles optika figyelhet majd, előre pedig egy 5 megapixeles egység kerülhet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá