Három változatban is érkezhet a Samsung Galaxy S6

0 4,226

A Samsung legújabb generációs Galaxy S készüléke várhatóan 2015 első negyedévében kerülhet piacra és az sincs kizárva, hogy a holnapi napon a CES előtti Samsung sajtóeseményen a Dél-Koreaik lerántják róla a leplet, hogy beelőzze a konkurencia bejelentéseit. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Samsung Galaxy S6-os készüléke jelenleg Project Zero kódnév alatt fut, és minden bizonnyal olyan fém vagy alumínium készülékházat kaphat, mint a Galaxy Alpha és a Galaxy A-szériás készülékek. A SamMobile legújabb értesülései szerint viszont újabb érdekes információk kerültek napvilágra, mely a hírek szerint egyenesen egy Samsung alkalmazottól érkeztek.

A dolgozó megerősítette, hogy a projekt tényleg Project Zero kódnév alatt fut és a készüléket egészen az alapoktól kezdték újratervezni, ám ezeken felül még azt is közölte, hogy a cég nem csupán egy modellel kísérletezik, hanem több féle variáns is rajta van a listán. A Samsung általában a legújabb zászlóshajókból több variánst is tesztel, mielőtt piacra dobják őket. A legújabb hírek szerint a cég jelenleg 3 verzión is dolgozik: egy olyan eszközön, aminek az egyik oldalán egy hajlított kijelző is található – akárcsak a Galaxy Note Edge esetén -, illetve egy olyanon is, aminek mind a két oldalán ilyen panel található, és természetesen egy olyanon is, ami a már a megszokott, normál kijelzővel van felvértezve.

A Samsung természetesen eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne a Galaxy S6 készülékből is kiadni egy olyan verziót, aminek az oldalán egy hajlított kijelző is helyet kap, és ahol az értesítések megjelenítésére lenne egy tökéletesen felület. Hogy mindebből mi fog kisülni, az még a jövő zenéje, viszont ha tényleg ezene dolgozik a cég és a jövőben meg is szeretné valósítani ezeket, akkor a Galaxy S-széria történelmében ez a generáció lenne az első olyan család, ahol a “mini” variáns mellett még egy “Edge” modell is helyet kapna.

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek tényleg van rá esély, hogy a Samsung előrukkoljon egy ilyen változattal?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá