Így fog kinézni a Samsung Galaxy S6!

1 8,321

A következő generációs Galaxy S készüléket hatalmas érdeklődés övezi, hiszen mindenki kíváncsi arra, hogy ez a modell vajon mennyire fogja megszorongatni az Apple üdvöskéit, az iPhone 6-os készülékeket. Korábban már érkeztek olyan információk, hogy a csúcskészüléket a dél koreai vállalat akár január első hetében bemutathatja, aminek a helyszínét a Las Vegasban megrendezésre kerülő 2015-ös CES szórakoztatóelektronikai kiállítás adhatja. A minap pedig olyan képek bukkantak fel, amin a Galaxy S4, S5 és vélhetően a Galaxy S6 látható, ami minden bizonnyal az előadás egyik diájának a képe lehet és ami egyben alátámasztja a korábbi híreszteléseket.

A Galaxy S generációit bemutató képek mellett egy másik képet is publikáltak a Toranji weboldalon, ahol pedig a fehér és fekete mellett egy harmadik színvariáció is feltűnik, ami valószínűleg egy aranyszínű variánsé lehet, akárcsak a Galaxy S5 esetén. A kicsit homályos és rossz minőségű fotókból mégis megtudhatjuk, hogy a készülék hátlapja bizony alumíniumból vagy fémből lesz, ahogy a korábbi spekulálások is szóltak, és talán a készüléket körbefogó váz esetén is ugyanezt fogják alkalmazni. Láthatjuk, hogy a Galaxy S6 a korábbi készülékektől nagyobb lesz, ami egyben nagyobb megjelenítőt is eredményez.

Galaxy S6

És, hogy milyen újdonságok kaphatnak helyet a készülék belsejében? Nos, az eddig információk alapján a Galaxy S6 a szokásos ráncfelvarráson megy majd keresztül: a burkolat alatt egy 64 bites architektúrájú nyolcmagos Snapdragon 810-es vagy Exynos 7420-as processzor ketyeghet, rendszermemóriából 3 GB-ot kap majd, háttértárból pedig 32 GB-ot, ami lehet, hogy tovább bővíthető lesz majd microSD kártya segítségével. A készülék elején egy 5,2 hüvelykes Quad HD (1440 x 2560 pixel) felbontású Super AMOLED képernyő kerülhet, a hátlapon pedig egy 16 vagy 20 megapixeles optika figyelhet majd, előre pedig egy 5 megapixeles egység kerülhet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá