Január közepén debütálhat a Galaxy A-széria csúcskészüléke, a Galaxy A7

0 2,453

A Galaxy A-szériás készülékek közül ezidáig csupán az A3-as és az A5-ös modell volt elérhető a piacon, azonban úgy látszik a dél-koreai cég készen áll a család legerősebb tagjának, a Galaxy A7-nek a hivatalos debütálására is. Egy koreai weboldal, a Ruliweb információi alapján viszont megtudhatjuk, hogy a Galaxy A7-es csúcskészülékről várhatóan január 14-én ránthatják le a leplet az országban. Ezzel a lépéssel pedig végre a Samsung első fémvázas család összes tagja elérhetővé válnak a vásárlók számára.

A Samsung Galaxy A7 mindössze 130 grammot nyom és fizikai méreteit nézve 150,9 mm magas, 75,9 mm széles és 6,3 mm vastag, mellyel át is vette a vezetést a “legvékonyabb készülék” kategóriában a Galaxy Alphától, ami csupán 4 milliméterrel vastagabb (pontosan 6,7 mm). A készülék egy 5,5 hüvelykes Full HD (1080 x 1920 pixel) felbontású kijelzővel érkezik, a motorháztető alatt pedig egy 64 bites architektúrájú nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 615-os processzor kapott helyet, mely 1,5 Ghz-es órajelű.

A telefonnak 2 GB RAM-ból kell gazdálkodnia, háttértárból pedig 16 GB-tal rendelkezik. A készülék hátlapján egy 12 megapixeles optika helyezkedik – akárcsak a Galaxy Alphánál -, míg elülső kamerája kíváló akár szelfizésre is, hiszen ez az egység 5 megapixeles. A január közepén debütáló készülék Korea mellett Kínába is érkezik, viszont arról egyelőre nincsenek információk, hogy milyen áron kerülhet majd a boltok polcaira, illetve, hogy mely régiókba kívánja még elérhetővé tenni az óriásvállalat a készüléket.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá