Ilyen egyedi bőr hátlapú Galaxy Alpha variánssal rukkolt elő a francia dizájner

0 2,160

A Samsung Galaxy Alpha készülékek már önmagukban egyedi és stílusos megjelenéssel büszkélkedhetnek, azonban a divat hazájában, Franciaországban egy olyan variánst is piacra dobtak, aminek a hátoldala egy extravagáns, bőrből készült felületet kapott. A francia lakosok, akik amúgy is szeretik a különlegességet és eleganciát minden bizonnyal vevők lesznek ezekre a modellekre, viszont ha mindenképp szeretnének egy példányt maguknak, akkor érdemes lesz időben lecsapni rá.

A limitált szériás Galaxy Alpha modellekért Jean-Baptiste Rautureau, a híres francia dizájner a felelős, aki 4 féle variációval rukkolt elő: két variánst a férfiaknak és kettőt a nőknek. Az úriember minden változatból összesen 100 darabot készített és mindegyiket ő maga alkotta meg, vágta ki, és készítette el. Az igazi remekműnek természetesen ára is van, hiszen a bőrhátlappal rendelkező Galaxy Alpha modellek 850 eurós áron kerülnek forgalomba, ami 250 euróval több, mint az eredeti változat, ami jelenleg is kapható Európában.

A különleges megjelenésű készülékekékből viszont, ahogy korábban említettük, csupán 400 darab készült, így a helyi lakosoknak érdemes lesz időben lecsapniuk rá. A hátlapon kívül minden maradt a régi: a 4,7 hüvelykes HD felbontású Super AMOLED kijelzővel felszerelt Galaxy Alpha belsejében egy 8 magos processzor duruzsol, melyhez 2 GB rendszermemória és 32 GB háttértár társul. A bőr hátlapon elhelyezkedő 12 megapixeles optika 4K (Ultra HD) videórögzítésre is alkalmas, illetve Full HD felbontáson 60 képkocka per másodperces sebességre is. Az óriásvállalat többi csúcskészülékeivel együtt ez a modell is ujjlenyomat-olvasóval és pulzusmérővel érkezik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá