Végre képeken is megcsodálhatjuk a Tizen-alapú Samsung Z1-et

0 4,087

A Samsung legújabb Tizen-alapú okostelefonja, vagy mondhatjuk úgy is, hogy az első olyan készülék, mely piaci forgalomban is kapható lesz, a Samsung Z1 ha minden igaz január közepén debütálhat Indiában és igazán kedvező árfekvésű árcetlivel büszkélkedhet. A készülékről már néhányszor mi is beszámoltunk itt az oldalon, amint új információ szivárgott ki róla, most viszont végre képeken is láthatjuk, hogyan is fog kinézni az üdvöske.

A készüléket egy tipikus belépőszintű telefonnak szánja a dél-koreai óriás, mely egy 4 hüvelykes 800 x 480 pixeles felbontású kijelzővel rendelkezik, a készülékház alatt pedig egy 1,2 Ghz-es órajelű kétmagos processzor tevékenykedik, melyhez 768 MB rendszermemória társul. Háttértárból alapértelmezetten 4 GB-ot kapott, azonban microSD kártyával ez az érték természetesen tovább bővíthető maximum 32 GB-tal. A Tizen 2.3-as verziószámú operációs rendszerrel érkező készülék hátlapján egy 3 megapixeles optika csücsül, míg előlapi kamerája csupán 0,3 megapixeles.

A Samsung Z1 egy 1500 mAh-os akkumulátort kapott, ami minden bizonnyal képes lesz akár több napig is kiszolgálni a készüléket. A specifikációk között található még a 3G, Wi-Fi és a Bluetooth kapcsolati lehetőség, illetve a hírek szerint beépített FM-rádiót is kapunk. A telefon a legújabb információ alapján január 18-án kerülhet forgalomba első körben Indiában, majd később Kínában és Dél-Koreában. Ha minden igaz, a készülék 90 dollár alatt kerülhet a boltok polcaira, ami egy remek választás lehet azok számára, akik jelenleg még nem rendelkeznek okostelefonnal, viszont szeretnének megismerkedni az újdonságok adta lehetőségekkel mindezt elfogadható áron.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá