Már elérhető a MOL Bubi Androidos alkalmazása

0 1,866

A Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) elérhetővé tette a Google Play-en a MOL Bubi Androidos alkalmazását. A kibocsájtók szerint szinte minden funkció elérhető lesz az okostelefonokra és tabletekre készített programban. Ilyen például a regisztráció, a bérlés, a bankkártyás fizetés vagy éppen a gyűjtőállomások térképes megjelenítése.

Régóta várt Budapest biciklis közössége a MOL Bubi Androidos alkalmazására, hiszen ez nagyban megkönnyíti a kerékpározások előzetes procedúráját. A kerékpárokat az alkalmazással ki is lehet bérelni, hiszen csak le kell olvasni a bicikli hátulján található QR-kódot. A bérletesek online feltölthetik egyenlegüket, különböző típusú jegyekből egyszerre akár négy darab is váltható egyetlen tranzakcióval. Az alkalmazás megmutatja a dokkoló állomások helyét, illetve alkalmas hibabejelentésre is.

Az alkalmazás jelen pillanatban 3,6 csillagos értékelésen áll, azonban kifejezetten rossz pontszámot csupán ketten adtak. Több felhasználó megjegyzi, hogy kezdésnek nagyon jó a program, azonban tanácsokkal is ellátták a fejlesztőket. Ilyen a dokkolókban álló kerékpárok számának valósidejű mutatása, illetve az NFC-s fizetés. Reméljük, hogy ezek hamarosan viszontláthatóak lesznek a MOL Bubi alkalmazásban.

molbubi

 

Kattints ide a letöltéshez

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá