Már egy ősi azték templomot is bejárhatunk virtuálisan a Samsung Gear VR segítségével

0 2,634

Az idei berlini IFA kiállítás egyik legérdekesebb bejelentése a Samsung Gear VR virtuális valóságot lehetővé tevő szemüvege volt, melyről már akkor sejteni lehetett, hogy nagyon érdekes fejlesztések fognak hozzá érkezne a pályafutása alatt. Legutóbb például arról értesülhettünk, hogy az Audi és a Samsung megállapodásának köszönhetően az Egyesült Királyságban található Audi kereskedésbe betévedők kipróbálhatják a cég legújabb, Audi TT S Coupé autóját a Gear VR segítségével a versenypályán is, illetve a Samsung legújabb 360 fokos videórögzítésre képes kamerájával megörökített felvételeket is ezen az eszközön nézhetjük vissza teljes pompájával.

A legújabb hír pedig az, hogy a világsikerű Temple Run alkotói, az Imangi Studios elhozta számunkra a Samsung Gear VR-hez készült változatot, aminek köszönhetően teljesen átélhetjük a játékbeli kalandokat. A Temple Run neve bizonyára ismerősen csenghet már, hiszen kevés olyan játék van, ami a debütálása után pár nappal már több tízmilliós letöltéssel büszkélkedhet. A játék története szerint egy kalandor ellop az azték templomból egy ereklyét, ám a templom gonosz szörnyei ezt nem nézik jó szemmel és főhősünk után erednek. A Gear VR készülékekhez készült Temple Run VR esetén viszont mi magunk bújhatunk a kalandor bőrébe és a menekülés során küzdhetjük le az akadályokat.

A Samsung Gear VR debütálása óta ez az első olyan híres cím, ami tiszteletét teszi a Samsung virtuális szemüvegén, ami szerintünk az későbbiek közül is a legizgalmasabb lehet. Ehhez persze szükségünk lesz a Gear VR-re, egy Galaxy Note 4-re, mely egyben a szemüveg kijelzőjeként szolgál. A jó hír pedig, hogy a Temple Run VR teljesen ingyenesen érhető el az Oculus Store-ból, így a készülékkel rendelkező felhasználók már kipróbálhatják az észveszejtő élményt.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá