Elhunyt a világ legidősebb Facebookozója

0 5,454

Álmában lelt örök nyugalomra Anna Stoehr a világ legidősebb, validált Facebook felhasználója. Az Egyesül Államok 7. és Minnesota állam 1. legszebb korú lakójának halála váratlanul érte a családot, hiszen még a múlt hét elején is remek állapotban volt a hölgy. A fia szerint édesanyja “nem akart örökké élni, csupán többet kapott, mint a legtöbbek”.

A 114 évet élt asszony akkor került a média középpontjába, mikor utolsó születésnapja előtt szeretett volna a világ legnagyobb közösségi oldalára regisztrálni, de ehhez hazudnia kellett az életkoráról. A legkorábbi születési dátum ugyanis 1905 volt, azonban Anna Stoehr 1900-ban született. Éppen ezért egy kedves jóbarátja segítségével levelet írtak a Facebook-nak.

Az üzenetben elmagyarázták, hogy Anna regisztrált a közösségi oldalra, de sajnálatos módon nem tudott valós adatok megadni a Facebook hibája miatt. Levelét “még mindig itt vagyok” felkiáltással zárta. A Zuckerberg vezette csapat nem is tétlenkedett, azonnal módosította a korhatárt. Ráadásul Stoehr 114 születésnapján 114 szál rózsát küldtek neki ajándékba.

Anna Stoehr egyedül élt Potsdamban, ugyanis a féjre 1998-ben elhunyt 98 évesen. Temetését amerikai idő szerint december 27-én 11 órakor fogják tartani. Reméljük, hogy Anna egy sokkal jobb helyre távozott.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá