A Samsung megmutatja, hogyan kell menő hóembert készíteni

0 1,479

A Samsung amellett, hogy próbálja a legújabb technikai vívmányokat belepakolni a készülékeibe, számos hasznos tulajdonságokkal is felruházza az üdvöskéket. A Samsung Galaxy S5 például a dél-koreai vállalat első olyan készüléke, mely már vízálló készülékházzal büszkélkedhet, így akik ilyen oksotelefonnal rendelkeznek, azoknak már nem kell azon aggódniuk, hogy egy szakadó esőben bármilyen belső károsodást, beázást szenvedne a készülék.

A Samsung a legújabb reklámvideójában ezt a tulajdonságot próbálja középpontba helyezni, amit sikerült egy pont aktuális környezetbe helyezni. A cég marketingesei fogták és egy olyan hóembert építettek, ami képes nézelődni és még a szívdobbanását is láthatjuk. Ehhez természetesen 3 darab fehér Galaxy S5 készüléket használtak fel, melyből kettő felelt a szemekért és egy a virtuális szívdobbanásért. Meg kell hagyni, tényleg nagyon ötletes és jópofára sikeredett.

A cég ezzel pedig azt próbálja hangsúlyozni, hogy a téli időszakban nem kell féltenünk a készülékünket, hiszen a vízállóságnak köszönhetően nem éri kár a belső alkatrészeket. Így ha esetleg valaki hóember építésére szánná el magát – ami jelenleg hazánkat nem érinti – akkor akár a Galaxy S5 készülékét is felhasználhatja a kreativitása megmutatására.

Annak ellenére, hogy a Galaxy S5 nem büszkélkedhetett akkora eladási számokkal, mint a Galaxy S4, számtalan újdonságot hozott a felhasználóknak és jelenleg is a legjobb készülékek sorát gazdagítja. A következő generációs Galaxy S készülék pedig már a nyakunkon, így ha minden igazi, akkor jövő év elején már bemutatkozhat a legújabb zászlóshajó.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá