Óriási ívelt kijelzős Samsung monitor a láthatáron

0 1,881

A televíziók után a Samsung végre elhozza a felhasználók számára a hajlított kijelzős monitorokat is, melyek különleges kialakításuknak köszönhetően egy teljesen új szintre emelik a tartalomfogyasztást. A hajlított kijelzős készülékek, ahogy a nevükből is adódik, úgy lettek tervezve, hogy a kép szélei a felhasználó felé vannak hajlítva, ezáltal egy film megtekintése esetén például a néző jobban beleélheti magát az eseményekbe és nem kell annyit jobbra és balra fordítani a fején, mint korábban.

A SE790C típusjelzésű vadonatúj Samsung monitor egy olyan 34 hüvelykes képátlójú monitort takar, mely egy 21:9-es képarányú, tehát ultra-wide kategóriájú és 3440 x 1440 pixel felbontású LCD kijelzővel rendelkezik. A 178 fokos betekintési szöggel rendelkező monitor 300 cd/m2-es maximális fényerősséggel és kimagaslóan nagy, 3000:1 kontrasztaránnyal büszkélkedhet.

A készülék egyaránt rendelkezik Picture-in-Picture és Picture-by-Picture funkcióval, melynek köszönhetően akár két eszköz képének a megjelenítésére is lehetőségünk van, illetve akár a televíziós műsor képét is kitehetjük a sarokba munka közben, így nem maradunk le kedvenc focimérkőzéseinkről sem. Említésre méltó még, hogy a monitor négy darab USB 3.0-ás porttal, illetve 2 x 7 Wattos hangszóróval rendelkezik.

A technológia annak ellenére, hogy már az idei év elején bemutatkozott, láthatjuk, hogy még csak most bontogatja szárnyait. A televíziók után pedig – ahogy lenni szokott – lassan a monitorok piacára is megérkezik. A Samsung SE790C típusú hajlított kijelzős monitora ennek a technológiának az egyik üdvöskéje, amit ha minden igaz a jövő év elején megrendezésre kerülő CES-en csodálhatnak meg az oda látogatók élőben is és minden bizonnyal ekkor derül majd ki, hogy mikor kerül forgalomba és milyen áron.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá