Ilyen újdonságokkal kecsegtet az Android 5.0.1 a Galaxy Note 4-en

0 2,836

Az Android 5.0, azaz a Lollipop szinte az egyik legnagyobb frissítés az operációs rendszer életében, így teljesen érthető az is, hogy szinte minden Android felhasználó már alig várja, hogy a saját készülékén fusson. A Samsung modellek közül a lengyel Galaxy S5 tulajdonosok mondhatják magukat szerencsésnek, hiszen az ő készülékeikre már elérhető a frissítés pár hete, amihez korábban még egy kisebb ráncfelvarrás is érkezett. Nem kell azonban sokat várni, ugyanis a legújabb hírek szerint a Galaxy Note 4 és a Galaxy Note Edge modellekre is érkezik.

December elején már egy exkluzív videón megtekinthettük, hogy hogyan is fut a rendszer a Note család legújabb tagján, most viszont arra is fény derült, hogy az Android 5.0.1 hogyan operál a készüléken. Természetesen a megújult Material Design mellett a legújabb verziószámú frissítés néhány újdonsággal is kecsegtet. Ilyen például a kijelző beállításai között megtalálható “Ambient Display” opció, aminek köszönhetően a készülék automatikusan bekapcsol, amint felvesszük például az asztalról, így rögtön végezhetjük is a dolgunkat a Home gomb megnyomása nélkül.

Az újdonságok közé tartozik még, hogy immár a készülék képes egy részletes lebontásban megjeleníteni, hogy a háttértáron a videók, zenék, képek mennyi helyet foglalnak és milyen arányban. Ezenkívül természetesen számos apróbb hibajavítás érkezett a teljesítmény és stabilitás fokozása érdekében, illetve a kamera beállításokba bekerült slo motion videórögzítés, illetve a Time Lapse funkció is. A spekulálások szerint az Android 5.0.1-es frissítés várhatóan következő hónapban érkezik a Galaxy Note 4 készülékekre.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá