Bámulatos dupla képernyős videoklippel rukkolt elő David Guetta

0 1,274

David Guetta, a világ egyik leghíresebb DJ-je és hazánkban is a legtöbbet streamelt DJ-je egy olyan megoldással rukkolt elő, mellyel teljesen letarolta a piacot. A Dangerous című számhoz – mely jelenleg közelít a 30 milliós megtekintéshez – készült egy interaktív videoklip is, mely az eddigiektől egy teljesen új megoldással kecsegtet. A legújabb produkció megtekintéséhez összesen 2 eszközre lesz szükségünk (pl egy notebook és egy okosteleon), ugyanis a történet 2 szálon fut majd!

A Jonas Akerlund rendezésében készült videoklip most egy újabb verzióval jelentkezik, melyben ugyanazt a Grand Prix eseményt követhetjük végig, mint az eredeti verzióban ám sokkal interaktív köntösbe ültetve. A dupla képernyős megoldásnak a következőképp működik: előszőr el kell látogatnunk egy notebook vagy asztali gépről a www.davidguetta.tv weboldalra, majd a mobilkészülékünkön beütni a dg.lc webcímet, illetve a 4 jegyú kódot. Ezután a mobilkészülékünket a másik képernyő elé kell helyezni és elindítani a klipet. Az elején kapunk is egy rövid utasítást a működésről, a lényeg csupán annyi, hogy a mobilkészülékünket mindig máshova kell majd helyeznünk a videó alatt, mert ez az eszköz fog majd a kiegészítő képernyőnek szolgálni.

A részletekről most nem beszélnénk, mert nem akarjuk lelőni a poént, viszont tényleg érdemes mindenkinek kipróbálnia, mert nagyon különleges és egyedi megoldásról van szó. Az alkotók ezzel egy teljesen új szintre emelték a videoklip nézés fogalmát. Hasonló próbálkozás már volt a történelembe: a Pharrell Williams világsikerű Happy című számának például egy külön weboldalt szenteltek, ahol egy 24 órás, végtelenített klipet osztottak meg a világgal. Taylor Swift pedig egy külön alkalmazással rukkolt elő, ahol pedig belecsöppentünk a klipbe és a készülékünk jobbra-balra forgatva bárhova nézelődhettünk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá