Lencsevégre kapták a Galaxy S6 alumínium házát

0 2,025

Folyamatosan érkeznek a legújabb hírmorzsák a Galaxy S-széria legújabb csúcskészülékéről, mely a korábbi pletykák alapján akár 3 hét múlva is bemutatkozhat a nagyközönség előtt. Ahogy korábban beszámoltunk már róla, annyit tudhattunk eddig a készülék külsejét illetően, hogy vélhetően egy alumínium unibody házat kaphat majd, de az sincs kizárva, hogy a készülék mind a két oldalt egy olyan hajlított kijelzőt kaphat, mint amit a gyártók már a Galaxy Note Edge esetén alkalmaztak. A találgatások úgy látszik, hogy beigazolódni látszanak, ugyanis a minap sikerült a francia NoWhereElse oldal csapatának lencsevégre kapni a Galaxy S6 házát!

A képekből láthatjuk, hogy ez bizony tényleg egy alumínium unibody ház, ami annyit takar, hogy a készülékház nem különböző elemekből épül fel, mint az eddigi Samsung modelleknél, hanem csupán egy darab, egységes tartóból, aminek az egyik vége zárt és amiben helyezkednek majd el a hardverek. Ennek pedig az lesz az eredménye, hogy az akkumulátort nem lehet majd cserélni- akárcsak az iPhone készülékek esetében. Persze az alumínium háznak sok előnye van, hiszen ennek köszönhetően jóval masszívabb lesz majd a Galaxy S6 és az is lehet, hogy végre sikerül száműzni a műanyagot.

És, hogy mi fog az alumínium ház belsejébe kerülni? Nos, az eddig információk alapján a Galaxy S6 a szokásos ráncfelvarráson megy majd keresztül: a burkolat alatt egy 64 bites architektúrájú nyolcmagos Snapdragon 810-es vagy Exynos 7420-as processzor ketyeghet, rendszermemóriából 3 GB-ot kap majd, háttértárból pedig 32 GB-ot, ami lehet, hogy tovább bővíthető lesz majd microSD kártya segítségével. A Galaxy S család hatodik tagja hátlapján egy 16 vagy 20 megapixeles optika figyelhet majd, előre pedig egy 5 megapixeles egység kerülhet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •