Jópofa karácsonyi Android reklám érkezett

0 859

A karácsony már a nyakunkon, ami egyben azt is jelenti, hogy az óriásvállalatok folyamatosan bombáznak minket a jobbnál jobb ünnepi hangulatú reklámvideójukkal, melyek között mindig akad néhány kiemelkedő produkció. A Samsung után a Google is útjára indította idei évi karácsonyi videóját, melyben a télapó éjszakai kalandjainak lehetünk a részesei.

Ahogy a Google I/O konferencián már bemutatásra került, a Lollipop a legnagyobb Android frissítés, mely több mint 5000 új API-t hoz a fejlesztőknek. A Lollipop úgy lett fejlesztve, hogy a lehető legtöbb eszközre optimalizálva legyen. Az ökoszisztéma még jobban fejlődött: ha az egyik készülékeden befejezed a munkádat, akkor a másik készüléken ott folytathatod, ahol abbahagytad. A képernyőméret ezentúl nem okoz majd gondot, hiszen ugyanaz az ismerős felület vár majd a másik kijelzőn is. A Material Designnak köszönhetően az új elemek jobban, letisztultabban néznek ki a kijelzőn mint eddig bármi más.

Az Android Lollipop debütálásával egy új szlogen is érkezett: “Be together, not the same”, tehát legyünk együtt, ne egyformák, mely az idei évi karácsonyi videóban is jól megfigyelhető. A rövid mozgóképes anyagban a télapó próbálja becsempészni a legújabb elektronikai eszközöket az amerikai filmekből már jól ismert zokniba, ám a tablettel kicsit meggyűlt a baja. Nektek hogy tetszik az idei évi karácsonyi reklámvideó?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá