Gyönyörű animációk érkeztek a Yahoo Weather alkalmazáshoz

0 1,287

Számtalan időjárás előrejelző applikáció létezik a Google Play kínálatában, azonban kevésről lehet elmondani, hogy gyönyörű dizájnnal rendelkezik. Nos, a Yahoo Weather kétségkívül az egyik legszebb alkalmazás, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 2013-ban ez az alkalmazás nyerte a Apple Design Awards-ot. A Yahoo Weather amellett, hogy letisztult, minimál stílusú felhasználói felülettel rendelkezik, még funkcionalitását tekintve is teljesen kielégíti igényeinket.

A programban azon túl, hogy lehetőségünk van az 5, illetve a 10 napos időjárás előrejelzés megtekintésére, még a páratartalom, látási viszonyok, az UV-sugárzás, csapadék, szél és légnyomás értékeiről is informálódhatunk, sőt még a napnyugta, illetve a napkelte pontos időpontja is kijelzésre kerül. A Yahoo Weather egyik különlegessége, hogy az általunk beállított városnak a különböző nevezetességeit mutatja a háttérben, tehát Budapestnél például a Lánchíd, Széchenyi gyógyfürdő, stb.

A Yahoo Weather alkalmazás androidos verziója azonban a napokban frissült, mellyel együtt vadonatúj animációk is érkeztek – akárcsak az iOS verzióban. Az új animációk minden éghajlati jelenséget lefednek, tehát láthatunk esőt, villámlást, ködöt, jégesőt, fagyot és kánikulát is a kijelzőn. A fejlesztők elmondása szerint olyan technológiát alkalmaztak, amiket a videójátékoknál szoktak, ennek köszönhetően pedig még realisztikusabb látványvilág fogadja majd a felhasználókat. Ha esetleg még nem töltötted volna le a Yahoo Weathert, akkor ide kattintva most megteheted!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá