Mostantól ilyen szűrőket is alkalmazhat az Instagramban

0 689

A Facebook tulajdonában lévő Instagram mind iOS, mind Android platformon a legnépszerűbb fotómegosztó alkalmazás, melyen eszméletlen mennyiségű forgalom zajlik nap mint nap. A legutóbbi sajtóközlemény szerint az Instagram havi több 300 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet, akik naponta 70 millió fotók és videót osztanak meg a közösségi hálón. Valóban eszméletlen nagy számok ezek, ám ennek eléréséhez természetesen szükséges volt, hogy a rendszer zökkenőmentesen üzemeljen minden percben és a felhasználóknak szinte minden kívánságát elérhetővé tegyék.

A fejlesztők természetesen mindent megtesznek annak érdekében, hogy a felhasználók kedvébe járjanak, így az idő előrehaladtával a fényképek után már videókat is megoszthattunk az ismerőseinkkel, majd a fényképeink szerkesztési opciója is jelentősen bővült, melynek eredményeképp már a fényerő, kontraszt, színhőmérséklet, színtelítettség, élesség és még sok más érték beállításain is módosíthattunk kedvünkre. A Instagram egyszerűség és egyben nagyszerűsége a különböző szűrőkben keresendő, amivel egy koppintásra új köntösben tündökölhetnek a szelfik.

Az Instagram-felhasználók viszont most örülhetnek, hiszen 5 vadonatúj szűrővel bővült a kínálat, illetve a nem használtakat pillanatok alatt el is rejthetjük. Ezentúl már a Slumber, Crema, Ludwig, Aden és Perpetua nevezetű filtereket is alkalmazhatjuk a képeinkre, melyek rögtön a sor elejére kerültek, viszont ha a szűrők legvégére lapozunk, akkor egy új “Manage” gombot is kapunk, amivel pedig testreszabhatjuk, hogy mely szűrőket szeretnénk látni, illetve ezek sorrendjének a megváltoztatására is lehetőségünk van. Az Instagram 6.12.0-es verziószámú frissítése már elérhető a Google Play-ben!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá