Kedvező árú, ám nagy teljesítményű Samsung készülék a láthatáron

0 2,215

Szinte hetente derülnek ki a Samsung háza tájáról a legújabb üdvöskék. Tegnap a Galaxy E-széria E7-es készülékéről tudhattunk meg többet, ma pedig egy SM-J100F típusjelzésű készülék specifikációi bukkantak fel az egyik oldalon, melyet vélhetően a dél-koreai óriás majd Galaxy J-széria néven mutat be a nagyközönség számára. Ennek a családnak egyik tagja lehet majd jelenlegi alanyunk, és ha követjük az eddigi névadást, akkor a későbbiekben J1 név alatt kerülhet majd piacra. Ha a családon belül szeretnénk elhelyezni, akkor várhatóan egy belépőszintű készülékről van szó, ami igen figyelemreméltó tulajdonságokkal rendelkezik.

A készülék adataiból megtudhatjuk, hogy a telefon előlapján egy 4,8 hüvelykes 480 x 800 pixeles felbontású érintőkijelző terpeszkedik majd. Mind elől, mind pedig hátul egy 5 megapixeles optika csücsül majd, ami Full HD videórögzítésre is képes lesz. Háttértárból 4 GB-ból kell majd gazdálkodunk, amiből alapértelmezetten csak 2,2 GB érhető el, ám micro-SD kártyával ez várhatóan tovább bővíthető majd, RAM-ből pedig 1 GB-ot kap a készülék.

galaxy-

A motorháztető alatt egy négymagos 64-bites architektúrájú és 1,2 Ghz órajelű Marvell PXA1908 processzor dolgozik majd, melyhez a Vivante GC7000UL grafikus egység társul. A készülék 4G LTE hálózatot is kezeli majd, amivel 150 Mbps-os sebességet érhetünk el. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező készülék áráról egyelőre csupán annyit tudni, hogy a Samsung vélhetően elég kedvező áron dobja majd piacra.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá