Alumínium házat és dupla hajlított kijelzőt is kaphat a Galaxy S6

0 1,355

A jelenleg Project Zero kódnév alatt futó következő generációs Galaxy S készüléket hatalmas érdeklődés övezi, ami nem is véletlen, hiszen a Samsung okostelefonjai közül ez a család a legnépszerűbb és általában ezeknél a modellek hozzák el a legújabb technikai vívmányokat. Az izgalom persze egyre fokozódik, hisz egyes információk szerint a Samsung már január elején, a Las Vegas-i CES szórakoztatóelektronikai kiállításon mutathatja be a legújabb zászlóshajót. Most pedig újabb hírmorzsák érkeztek, melyek a Galaxy S6 külsejéről adnak újabb információkat.

Az olasz HDblog legújabb beszámolója alapján a Galaxy S család legújabb tagjánál a gyártók egy alumínium házba kívánják ültetni a hardvereket, amely egyrészt egy kellő védelmet biztosíthat majd, másrészt pedig egy elegáns és egyben prémium megjelenést ad a készüléknek. A másik érdekes információ pedig, hogy a készülék nem csupán az egyik oldalán rendelkezhet egy hajlított kijelzővel, mint a Galaxy Note Edge esetén, hanem mind a két oldalon. Ebből persze rögtön adódik a kérdés, hogy kézbe véve vajon mennyire fogunk akaratlanul is hozzáérni.

Az eddigi információink szerint a Galaxy S család következő generációjának a motorháztetője alatt egy 64 bites architektúrájú nyolcmagos Snapdragon 810-es vagy Exynos 7420-as SoC tevékenykedhet majd. Az értelemszerűen Android Lollipoppal érkező készülék rendszermemóriából 3 GB-ot kap majd, beépített háttértárból pedig 32 GB-ot. Optika terén további fejlődés figyelhető meg, hiszen ha minden igaz a Galaxy S család hatodik tagja hátlapján egy 16 vagy 20 megapixeles szenzor figyelhet majd, előre pedig egy 5 megapixeles egység kerülhet. Ha tényleg igazak a hírek, akkor viszont nem kell már sokat várnunk és január elején bemutatkozhat az üdvöske.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá